Παρουσιάστηκε στην EICMA το νέο SYM TRAZER 200

12 Ιανουαρίου 2018
Posted by: motorex

SYM NH-TRAZER 200 – 2018

Η SYM κάνει την έκπληξη παρουσιάζοντας στην EICMA 2017 μια μικρή Adventure μοτοσυκλέτα με το όνομα NH-Trazer 200.

Το design της μοτοσυκλέτας θυμίζει πολύ… Derbi Terra Adventure 125, φέρνει και λίγο σε Kawasaki KLR 650 στη μορφή που κυκλοφορεί πλέον στις Η.Π.Α. με κάποιες διαφορές… έχει και στιλιστικά σχήματα που φέρνουν στο μυαλό DR-BIG αλλά και KLE 250. Το όνομα τώρα… έχει ένα γράμμα διαφορά από το Tracer. Trazer λοιπόν.

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, τετράχρονος, 4βάλβιδος, υγρόψυκτος παρακαλώ και με ψεκασμό, χωρητικότητας 183 κ.εκ. και η μοτοσυκλέτα φέρει κιβώτιο 6 σχέσεων.

Η SYM αναφέρει ιπποδύναμη 13,4kw/8.500rpm (18hp) και ροπή 1,7 κιλών.

Εξοπλισμένο με:

19άρη μπροστινό τροχό και 17άρη πίσω.
τρακτερωτά On-Off ελαστικά.
κιβώτιο 6 σχέσεων.
δυνατότητα απενεργοποίησης συστήματος συνδυασμένης πέδησης CBS για off road χρήση.

Δείτε το και με τις βαλίτσες, δείχνει όμορφο! Το ύψος σέλας βρίσκεται στα 816mm, ενώ στα φρένα το Trazer φοράει ένα δίσκο μπροστά και έναν πίσω, διαθέτοντας και σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS, το οποίο μπορεί να απενεργοποιηθεί για off-road χρήση -πρώτη φορά ακούμε να γίνεται κάτι τέτοιο με CBS.

Εδώ αρχίζει και μας τα χαλάει λιγο η SYM, καθώς βλέπουμε πως -τουλάχιστον για την ώρα- η μοτοσυκλέτα δεν μπορεί να κυκλοφορήσει όπως έχει στην E.E. ενώ στο δελτίο τύπου γίνεται αναφορά για τις λατινοαμερικάνικες αγορές.

Τα όργανα είναι ψηφιακά, τα φώτα LED και υπάρχει USB θύρα φόρτισης στο τιμόνι.

Μακάρι να δούμε το Trazer και με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, καθώς δείχνει αξιόμαχο, τίμιο, και είμαστε σίγουροι πως θα έχει ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

1 σχόλιο

  • Γεωργιος Μανωλης

    Μακάρι να έρθει στην Ελλάδα λείπει αυτή η κατηγορία η πιο έμπειρη ανα βατες θα το ευχαριστηθουνε ΑΣΕ που ο κινητήρας είναι καρμπον με vf 185 καμια αλλαγή

Αφήστε μια απάντηση